Katso video Lataa esite

Laiho Industries on suomalainen teollisuusalan konserni, johon kuuluvat seuraavat yhtiöt:

Heikki Laiho Oy on johtavia vesijohtovarusteiden valmistajia Pohjoismaissa. 1967 perustettu perheyritys sijaitsee Noormarkussa Porin kaupungin kupeessa. 50 vuoden kokemus, innovatiivinen ja asiakaslähtöinen tuotekehitys sekä jatkuvasti kehittyvät tuotantomenetelmät ovat toimintamme kulmakiviä, joiden ansiosta olemme kotimarkkinoiden lisäksi nousseet merkittävimpien Pohjoismaisten vesijohtovarustevalmistajien joukkoon. Työntekijämäärämme on 45 henkeä ja liikevaihtomme n. 10,5 Meur.

Siirry hela.fi-sivustolle

CNCenter Oy on erikoistunut valmistamaan mekatroniikan järjestelmiä ja hienomekaanisia osia, jotka vaativat suurta tarkkuutta ja erittäin korkeaa laatutasoa. CNCenter tekee myös vaativaa osakokoonpanoa ja eriasteisia järjestelmätoimituksia. Osien käyttökohteisiin kuuluvat mm. hammasröntgenit, erilaiset analysaattorit, mittalaitteet ja teollisuusventtiilien ohjauslaitteet. Asiakaskuntamme muodostuu terveysteknologia-, lääketiede-, laboratorio-, biotekniikka- ja elektroniikka-alojen yrityksistä. Työntekijämäärämme on 40 henkeä ja liikevaihtomme n. 4,5 Meur.

Siirry cncenter.fi-sivustolle

Konepaja Santalahti on keskiraskas konepaja, joka on erikoistunut eri teollisuudenalojen komponenttien ja osakokonaisuuksien sopimusvalmistukseen. Vaativa hitsaus, levytyöt sekä CNC-koneistus ovat vahvinta osaamistamme. Valmistamme keskisuuret, yksittäiset tai useammat komponentit, vaativat tuoterakenteet ja projektitoimituksetkin vahvalla ammattitaidolla.

Siirry kpsantalahti.fi-sivustolle